Gestoria amb Adhesió al conveni de col·laboració amb Barcelona Activa

Adhesió al conveni de col·laboració amb Barcelona Activa

Acabem d’adherir-nos al conveni entre l’Oficina d’Atenció a les Empreses de Barcelona Activa i el Col·legi de Gestors Administratius de Barcelona.

 

Aquest conveni té com a objectiu facilitar a empreses i autònoms que han acudit a l’Oficina d’Atenció a les Empreses de Barcelona Activa l’accés als serveis professionals dels gestors administratius.

 

Presentant el certificat signat per BCN Activa podreu identificar-vos que veniu de part d’aquest conveni.

 

Podreu accedir a l’acompanyament en les obligacions laborals, fiscals i administratives bàsiques per a petites empreses i persones treballadores autònomes. Aquest acompanyament us permet accedir a un paquet de serveis dissenyat i adequat especialment per noves altes i constitucions que necessiten definir els seus procediments administratius.

 

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de sus datos para estos propósitos. También puedes personalizar las cookies pudiendo rechazar unas en concreto a través de este enlace.    Más información
Privacidad